Підлеглим Райковича набридло протирати штани на його апаратках

14.09.2020 08:57
image

У міськраді сталася сварка між міським головою Андрієм Райковичем і начальником спеціалізованої інспекції Андрієм Максютою під час апаратної наради сьогодні, 14 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, спочатку мер доручив Максюті розібратися з стихійними торгівцями. Керівник спецінспекції від завдання не відмовився, але попросив міського голову, щоб він доручив це завдання і правоохоронцям.  

«Із сьогоднішнього дня треба пропрацювати з торговельниками, які займаються стихійною торгівлею. Я не просто це говорю. Які займаються стихійною торгівлею, які закриваються під парасолькою, що це стихійна торгівля, а вона не стихійна. Андрій Максюта, я тебе прошу долучитися до цього питання. Принципово і по максимуму. Я не говорю, що людей треба ображати, але ви розумієте, про що говориться. Власники стихійних точок вони повинні розуміти, що вони роблять в місті. Не можна місто перетворювати на базарні місця», - звернувся до начальника спецінспекції Андрія Максюти мер.
«Ми працюємо системно. Будь ласка, дайте доручення поліції працювати», - відповів Максюта.  
«Та все нормально, друже мій. Підожди ще піариться. Сядь! Отримав завдання від міського голови – будь ласка, виконуй його!» - сказав мер.
«Я пішов працювати, щоб не сидіти і не протирати штани, я пішов працювати»,  - сказав Максюта і вийшов з апаратки.
image

Після цього міський голова доручив керуючій справами виконкому Альвіні Бондаренко розібратися з Максютою – аж до відсторонення його від посади.

«Альвіно Василівно, після апаратної наради будь ласка з Максютою розібратися аж до відсторонення від займаної посади. Я ще таких демаршів не бачив», - звернувся до керівника апарату міськради», - заявив Райкович.

Варто зазначити, що представники патрульної поліції області не приходять на апаратні наради Райковича. Мер вкотре поскаржився на їх відсутність і пожалівся підлеглим, що правоохоронці його ігнорують.

 

 

Переглядiв: 3593