Підліток, якого вдарило струмом 27000 вольт, потребує допомоги

07.11.2019 10:19
image

12-річний житель Новоукраїнки Тимур Овчаренко, якого вдарило струмом на даху зерновоза, потребує допомоги на лікування. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила знайома родини потерпілого Катерина Ножевнікова, інформує медіапортал DOZOR.

Так, хлопець отримав 65% опіків тіла. Вражені голова, руки, ноги, тіло, кисті. Також у дитини закрита черепно-мозкова травма з епідуральною гематомою, лінійний перелом кісток черепа, важка опікова хвороба, гостра опікова токсемія, септикотоксемії, струс мозку другого ступеня, розрив селезінки і нижнього полюса обох нирок, перелом ребер з лівого боку, компресійний перелом хребта, рана лівої тім'яної кістки.

«З 29 вересня і до сьогодні Тимуру проведено 18 операцій і перев'язок під наркозом. У тому числі і операція - задушення гематоми. Стан дитини вкрай важкий. Температура коливається від 37,8 до 40 градусів. Витримує без знеболювання не хворій трьох годин-болі постійні, обтяжений загальним станом, переломами і гострою інтоксикацією організму. Плаче практично постійно. Лікарі роблять все можливе і неможливе. Уже проходять операції з пластики і підсадки донорської шкіри. Чи приживеться добре, але менше болю від цього не стає. Попереду ще дуже важкий шлях. І я зараз навіть не кажу про реабілітацію. Життя дитини до сих пір під загрозою», - написала Ножевнікова.

За словами жінки, родина витратила на лікування 193 тисячі гривень на закупівлю антибіотиків, препаратів крові, інфузій і перев'язувальних матеріалів (за листами від лікарень).  В цілому вже витрачено майже 225 тис грн. Для подальшого лікування потрібні значні кошти, яких родина, на жаль, вже не має.

Деталі за номером: 0674849285 – Катерина. Бажаючі допомогти можуть переказати кошти за реквізитами: 4149 4991 1862 1273 «Приватбанк» (Оксана Овчаренко – мама).

Переглядiв: 5395