Підозрілі люди ходять по квартирах кіровоградців з "опитуванням"

20.01.2017 07:57

image

По квартирах мешканців багатоповерхівок мікрорайону Ковалівка ходить чоловік, начебто проводячи опитування. Про це повідомила місцева жителька Ольга Гонтар у Фейсбуці, інформує сайт DOZOR.


"Вчора в нас по будинку по вулиці Юрія Олефіренка, 18/21, на Ковалівці ходив дуже "цікавий" молодий чоловік - дзвонив в усі квартири, в той час, коли за логікою нікого не повинно бути вдома - приблизно після 9:00", - повідомляє Гонтар.

Метою «ходіння», за словами жительки, чоловік називав «опитування мешканців квартир по темі виділення на мікрорайон Ковалівка грошей на утеплення квартир».

"Цей «обхід» квартир викликав у мене  великі підозри. Коли відкрили двері дуже уважно намагався роздивитись, що за дверима. Будьте пильними!" - закликає Ольга Гонтар.

image

Як повідомили сайту DOZOR в міськраді, профільне управління чи будь-яке інше не проводить жодних опитувань городян.

«Працівники управління ЖКГ не проводять подібних опитувань. І взагалі ми опитувань не проводимо. Якщо вже завітали до вас з «опитуваннями», то хоча б поцікавтесь наявністю посвідчення", - прокоментував сайту DOZOR начальник управління ЖКГ Кіровоградської міської ради Віктор Кухаренко.
«Поліція радить не відкривати двері помешкання незнайомим людям та не розмовляти з ними ні в якому разі. Також радимо викливати правоохоронців», - зазначила у коментарі сайту DOZOR речник поліції області Віталіна Бевзенко.

Фото baltnews.lt

Переглядiв: 2549