Підозрювана у розповсюджені порнографічних матеріалів у Кропивницькому сидітиме під домашнім арештом

23.02.2021 08:21

В обласному центрі обрали запобіжний захід ще одній учасниці групи, яка займалися виготовленням, збутом і розповсюдженням порнографічних матеріалів. Таку інформацію медіапорталу DOZOR повідомили в Ленінському районному суді.

Так, прокурор висунув клопотання про обрання  підозрюваній запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За версією слідства, підозрювана, яка займалася виготовленням та збутом відеопродукції, зображень порнографічного характеру, усвідомлюючи неможливість реалізації зазначених протиправних намірів одноособово, впродовж 2020 року, залучила до здійснення злочинного задуму у якості співучасників раніше відомих їй осіб, а саме двох інших громадянок.

Проінформувавши в повній мірі обох спільниць щодо своїх злочинних намірів, запропонувала їм участь у їх реалізації шляхом вчинення систематичного виготовлення та збуту відеопродукції, зображень порнографічного характеру з метою отримання грошових коштів.

Усвідомлюючи протиправність пропозиції обидві громадянки надали свою згоду на участь у спільній злочинній діяльності.

Таким чином, троє громадянок діючи умисно, із корисливих спонукань, переслідуючи мету наживи, знаючи про постійний попит на перегляд за грошову винагороду через мережу Інтернет, вони вирішили створити організовану групу, яка б функціонувала на постійній основі на території м. Кропивницький.

Так, підозрювана, як організатор злочинної діяльності, поклала на двох інших громадянок обов’язки щодо безпосереднього виготовлення відеопродукції.

Здіснювалася ця діяльність в орендованих квартирах та будинках, завдяки придбаній підозрюваною комп’ютерною технікою, в тому числі веб-камерами, з підключенням до мережі Інтернет, за допомогою якої особи жіночої статті демонстрували клієнтам статеві органи, імітували статеве збудження, тобто створювали відеопродукцію, зображення порнографічного характеру за грошову винагороду.

Дослідивши всі матеріали, додані органом поліції, суд застосував щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час.

Переглядiв: 867