Підозрювані у вимаганні 100 тисяч хабара сидітимуть вдома

27.09.2019 09:01

Ленінський районний суд застосував запобіжний захід щодо арбітражного керуючого та службовця торгів аукціону з продажу комунальної нерухомості, яких затримали за вимагання грошей від підприємців.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

За інформацією, старший слідчий клопотав про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За результатами повного і всебічного судового розгляду, слідчий суддя ухвалив відмовити в задоволенні клопотання старшого слідчого та застосувати відносно підозрюваних домашній арешт в нічний час на два місяці.

Нагадаємо, на Кіровоградщині СБУ затримала арбітражного керуючого та службовця торгів аукціону з продажу комунальної нерухомості  за вимагання грошей від підприємців.  За попередніми даними, розпорядники аукціону «зажадали» від місцевого підприємця сто тисяч гривень за забезпечення перемоги у конкурсі на придбання цілісного майнового комплексу в одному із районних центрів області.

Згідно з умовами комерсант зобов’язувався відновити котельні, виробничу базу та декілька будівель комунальної власності. У випадку відмови ділки погрожували зірвати аукціон в інтересах інших учасників.  Для проведення оборудки, зловмисники гарантували зменшення на аукціоні ціни комунального майна 4,2 мільйони гривень до 630 тисяч.

Переглядiв: 1306