Підозрюваний у замаху на вбивство щодо родини військового з Кіровоградщини готувався до злочину

23.01.2019 13:50
image

Підозрюваний у замаху на вбивство щодо дружини та дитини учасника АТО, який стався в Олександрівському районі, готувався до злочину. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на єдиний реєстр судових рішень.

Так,  пригода сталася торік, 30 листопада. За даними слідства, підозрюваний мав на меті скоїти замах на вбивство дружини та доньки свого сусіда тоді, коли його не було вдома.  . Зловмисник достовірно знав, що родина сусіда в будинку, тому виготовив  легкозаймисту суміш з метою підпалу помешкання. Цього ж дня, чоловік вибив скло вікна будинку та, використовуючи заздалегідь підготовлену пляшку із запальною сумішшю, підпалив її та кинув до вітальні. Від падіння пляшки із запальною сумішшю бризки потрапили на одяг жінки та дитини, а їх одяг зайнявся полум'ям.

Внаслідок підпалу полум'ям пошкоджено житловий будинок і речі, які знаходились у ньому: покриття на підлозі, ліжка, шафи, двері , дитячі іграшки та інші речі.

З метою повного, об'єктивного та неупередженого здійснення досудового розслідування виникла необхідність у призначенні судової будівельно-технічної експертизи з метою встановлення вартості ремонтно-будівельних робіт та розміру збитків, завданих внаслідок пожежі.

Відтак суд призначив будівельно-технічну експертизу. Після її поведення експерти мають відповісти на питання щодо отриманих пошкоджень домоволодіння після пожежі, вартість ремонтно-будівельних робіт, проведення яких необхідні для усунення пошкодження внаслідок спалаху, а також розмір завданої матеріальної шкоди.

Нагадаємо, в Олександрівському районі невідомий кинув до хати учасника АТО Миколи Півторака вибухівку. В будинку знаходилися дружина та донька АТОвця. В результаті  дружина військового отримала 40 відсотків опіків, донька отримала 10 відсотків опіків тіла. 

Переглядiв: 663