Підозрюваного у спробі викрадення екс-судді посадили під варту

20.03.2020 15:39

На Кіровоградщині підозрюваний у спробі викрадення колишнього судді Вищого господарчого суду сидітиме під вартою. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За інформацією, сьогодні  Ленінський районний суд розглянув клопотання прокуратури щодо обрання  запобіжного заходу колишньому керівнику районного ВДАІ, який  вчинив спробу викрадення екс-судді Вищого господарського суду з метою подальшого вимагання грошових коштів з його родини.

У своєму клопотанні прокуратура наполягала на застосуванні до підозрюваного найсуворішої міри запобіжного заходу – тримання під вартою без права визначення застави. Натомість суд ухвалив рішення, яким визначив запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 210 тис грн.  Наразі  фігуранту злочину повідомлено про підозру  за ч. 4  ст.189 ( вимагання)  КК України. У кримінальному провадженні тривають першочергові слідчі дії та встановлюється коло осіб причетних до злочину. На вказане рішення суду прокуратура подаватиме апеляційну скаргу.

Переглядiв: 830