Підозрюваного у вбивстві чоловіка на Фортечних валах відпустили додому

01.12.2019 16:10

Як повідомляв медіапортал DOZOR два тижні тому на Фортечних валах знайшли тіло чоловіка. Наразі за цим фактом ведеться слідство, підозрюваному вже обрали запобіжний захід. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

За даними Єдиного реєстру судових рішень, підозрюваний – житель Кропивницького, який до кримінальної відповідальності притягується вперше.

За інформацією слідства, підозрюваний період часу з 17-00  год. по 23-59 год.,  перебуваючи на території меморіального комплексу «Фортечні вали», що по вул. Ушакова в м. Кропивницькому, спричинив тілесні ушкодження потерпілому, в область голови, тулубу та кінцівок, від яких останній помер на місці події.

Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть чоловіка настала внаслідок закритої тупої травми грудної клітини з множинними переламами ребер. 

Водночас слідчий звернувся до судді Кіровського районного суду з клопотанням  про застосування підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під цілодобовим домашнім арештом.  

Підозрюваний разом із захисником заперечили оскільки затриманий працює та утримує і опікується хворою матір’ю пенсійного віку. Відтак Кіровський районний суд постановив відмовити у задоволенні клопотання слідчого та застосувати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під домашнім арештом у певний час доби – з 20:00 до 7:00. Застосований запобіжний захід припинить свою дію 23 січня.

 

Переглядiв: 1608