Підозрюваному у спробі викрадення судді збільшили розмір застави

03.04.2020 10:44
image

Кропивницький апеляційний суд частково задовольнив скаргу прокурора на ухвалу слідчого судді в провадженні у справі екс-правоохоронця, який підозрюється у спробі викрадення судді Вищого господарського суду України у відставці. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі суду.

Так, підозрюваний намагався викрасти екс-суддю з метою вимагання грошей з родини. Апеляційний суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави в сумі 420 400 гривень.

За наслідками апеляційного перегляду, колегія суддів вирішила ухвалу слідчого судді, якою стосовно підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з визначенням застави у сумі 210200 грн. - скасувати.

Також колегія суддів постановила обрати підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, в изначити розмір застави у сумі 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що складає 420 400 грн.

Нагадаємо, у березні на Кiровоградщині ледь не викрали суддю Вищого господарського суду з метою вимагання  з його родини грошових коштів в особливо великому розмірі. 

 

Переглядiв: 1057