Підозрюваному в скоєнні смертельної ДТП під Суботцями оголосили про підозру

14.05.2018 10:24
image

36-річному водію автомобіля Volkswagen оголосили про підозру у скоєнні ДТП поблизу села Суботці сьогодні, 14 травня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області.

За інформацією, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Суботці Знам’янського району в які загинуло четверо людей - з яких двоє малолітні діти. Також вирішується питання щодо обрання водієві міри запобіжного заходу.  Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, ДТП сталася 12 травня поточного року близько 18.30. Внаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» - водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів.


Переглядiв: 2481