Підприємниця з Кіровоградської області дійшла до фіналу конкурсу Women's Pitch Day

15.06.2021 08:20
image

Підприємниця з Кіровоградської області Крістіна Килинчарслан дійшла до фіналу конкурсу серед жінок-підприємниць Women's Pitch Day. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, конкурс створений Центром “Розвиток КСВ” (ініціативою Дівчата STEM) та платформою з розвитку усвідомленого підприємництва n.cubator. Генеральний партнер — UKRSIBBANK BNP Paribas. Партнери проєкту — компанії CISCO, WebEx, Lenovo. Національний партнер — Міністерство цифрової трансформації України.

Крістіна Килинчарслан презентувала  EPTI - онлайн-платформу для вивчення авіаційної професійної англійської мови та підготовки до міжнародного екзамену для авіаційного персоналу ICAO.

Крістіна Килинчарслан презентувала свою ідею на пітчингу.  Всього свої ідеї подавали близько 100 команд з усієї України.

У конкурсі стартапів взяли участь 27 команд з усієї України. Це дівчата та жінки від 18 років з крутими ідеями власної справи STEM спрямування (наука, технології, інженерія, математика), яких було обрано серед близько 100 команд, пройшли десятиденне навчання та презентували свої ідеї журі.  

Переглядiв: 609