Підприємці з Кіровоградщини сплатять чверть мільйона за торгівлю фальсифікованим алкоголем

02.06.2020 14:57

Троє підприємців з Кіровоградщини сплатять чверть мільйона гривень до бюджету за торгівлю фальсифікованими алкогольними напоями. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За інформацією, вироками Кіровоградського та Новомиргородського районного суду трьох жителів області визнано винними у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з- метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Відповідно вироку суду, чоловікам призначили покарання у виді штрафу в розмірі 850 00 гривень кожному з конфіскацією та знищенням, вилучених податковою міліцією Кіровоградщини фальсифікату.

Зокрема, знищенню підлягає незаконно виготовлені товари, а це 290 ПЕТ-пляшок ємністю по 5 л. кожна, заповнені незаконно виготовленими алкогольними напоями під виглядом горілки, 2 ПЕТ-пляшки ємністю по 5 л. кожна алкогольних напоїв під виглядом коньяку, 10 коробів з пакетами «Bag-in-box» ємністю по 10 л. кожний, заповнені незаконно виготовленими алкогольними напоями.

Реалізація незаконно виготовлених алкогольних напоїв здійснювалася як через мережу магазинів шляхом їх доставлення транспортними засобами покупцям, так і через магазини.

Переглядiв: 661