Підприємцям Кіровоградщини радять працювати з 10:00

22.06.2020 14:17

Підприємцям Кіровоградської області радять перенести початок роботи на 9:00, 10:00 чи більш пізню годину. Таке рішення підтримали на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 22 червня, інформує медіапортал DOZOR.

Зокрема, рішення щодо початку роботи в більш пізні години стосується сфер торгівлі, ремонтів автівок і мотоциклів, поштової та кур’єрської доставки, організації харчування, страхової діяльності, освіти, надання соціальної допомоги, мистецтва, спорту, розваг.  

Крім цього, рішенням передбачається рекомендувати  органам виконавчої влади, місцевого самоврядування та іншим державним органам на період карантину рекомендується розпочинати роботу з 08:00. Натомість центрам надання адміністративних послуг, органам соціального захисту й територіальним органам Пенсійного фонду України – з 10:00.

За словами голови ОДА Андрія Балоня, зміна графіку роботи органів влади є нормою прямої дії і необхідна задля зменшення кількості пасажирів у громадському транспорті в ранковий час.

Переглядiв: 1692