Підсудний розповів, як крав шуби з магазину в центрі Кропивницького

19.09.2019 09:03

Ленінський суд призначив покарання чоловіку, якого звинувачували у крадіжці норкових шуб з магазину «Подіум», що на Великій Перспективній. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, зловмисник вже мав 10 судимостей. Слідство встановило, що 8 березня він викрав з магазину шість норкових шуб «Imperia Furs»  загальною  вартістю 232 225 гривень та  12 000 гривень готівкою.  

Зловмисник під час судових засідань пояснював, що приїхав у місто, щоб «заробити». Він зайшов до магазину «Подіум», попросив продавців показати, де висять норкові шуби. Роздивився розташування стелажів, вийшов з магазину і став чекати ночі. Вночі чоловік підійшов до магазину, вставив стамеску у замок і відчинив двері. Крадій підійшов до каси і забрав з неї косметичний гаманець, у якому була готівка.  Потім зняв шість шуб і вибіг з магазину. На сусідньому подвір`ї у прибудові склав шуби до спортивної сумки і поніс крадене до орендованої квартири.

Після цього він викликав таксі і поїхав до Черкас. Підсудний сфотографував норкові шуби і відправив фото товаришу, попросивши за речі 2000 євро. Наступного дня відвіз викрадене товаришу, який з ним розрахувався.

У підсумку суд призначив за цей злочин  п`ять років позбавлення волі та стягнув на користь держави процесуальні витрати у провадженні в сумі 1884 гривні.

Нагадаємо, 8 березня невідомий чоловік викрав з магазину «Подіум», що біля центральної площі на вул. Великій Перспективній,  шуби з натурального хутра. 

Вже 13 березня близько 3:00 група невідомих на автомобілі знову винесла кілька хутряних речей з торговельного приміщення. 

У вересні троє невідомих осіб зайшли до магазину та викрали чотири жіночі шуби. Зараз чоловіка та двох жінок шукають правоохоронці.

Переглядiв: 3315