Пікет із шинами: Оголошена мобілізація населення міста щодо припинення свавілля газівників (ФОТО)

15.03.2018 10:58
image

Протистояння громадськості міста з ВАТ "Кіровоградгаз" триває. Громадські активісти влаштували пікет під стінами "Кіровоградгазу", принісши з собою бочки та шини, сьогодні, 15 березня. Головна вимога - відновити постачання газу до котелень. Про це повідомляє DOZOR.

Депутат міськради Олег Краснокутський  поспілкувався з головою правління "Кіровоградгаз" Олександром Гладким. Він передав йому рішення міської комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо термінового відновлення газопостачання відключених котелень.  Але, за словами депутата, керівник газопостачальної компанії не дуже переймається вимогами міської влади та громадськості. Мовляв, до офісу компанії прибуло багато працівників підприємства чоловічої статі  (очевидно, готуються до оброни від імовірних зіткнень).

Краснокутський поставив Гладкому ультиматум: якщо до 11.00 він не прийме рішення про подачу газу до котелень, то громадськість буде відстоювати свої права "демократичними" методами.

Тим часом громадські активісти поклали біля входу в офіс "Кіровоградгазу" автомобільні шини з наміром їх підпалити. Але поки що цей намір не здійснився.

До того ж організаторам акції супротиву поки що не вдалося підтягнути до приміщення компанії "невдоволені маси населення".

Імовірно, з огляду на недостатню активність протестувальників Олександр Гладкий таки відмовився задовольняти пред'явлені йому вимоги. Про це заявив громадський діяч Микола Гречуха.

"Тому ми оголосили мобілізацію населення міста. Люди поступово будуть збиратися. Потім будемо діяти трішки інакше. Якщо нас не чують, будемо діяти так, щоб нас почули", - повідомив Гречуха.
"Якщо представників громади не пропускатимуть до приміщення, будемо апелювати до працівників поліції, що відбувається перешкоджання діяльності депутатів, які прийшли разом з людьми", - додав громадський діяч Андрій Лаврусь. 

Як повідомляв DOZOR, вчора, 14 березня, представники ВАТ «Кіровоградгаз» відключили кілька міських котелень, аргументуючи, що мають на це право, оскільки теплогенеруючі підприємства КП «Теплоенергетик» та ТОВ ЦНТІ УНГА» мають заборгованість за газопостачання.

Читайте також:

Громадськість обурена, мер роздратований: Черговий етап місцевих газових війн (ФОТО).

image
image
image
image
image
Переглядiв: 2084