Після отримання безвізу понад 200 кіровоградців щодня подають заявки на закордонні паспорти

30.05.2017 12:09
image

Щоденно до управління Державної міграційної служби області звертається більше 200 жителів Кіровограда у зв’язку з отриманням безвізового режиму з країнами Європейського Союзу. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила речник управління Державної міграційної служби області Інна Захарова.

«Якщо за п’ять місяців минулого року ми оформили 12 853 паспорти, то за 5 місяців цього року ми надали 17 532 паспорти. Щоправда, торік ми ще оформляли звичайні паспорти та біометричні, а зараз  оформлюємо лише біометричні паспорти. Потік громадян, які бажають подати заявку та отримати закордонний паспорт, суттєво збільшився. Ще в минулому місяці за день ми приймали 200 заявок, то після отримання безвізу кількість бажаючих подати документи на отримання документу за день збільшилася на 60-70 чоловік», - повідомила Захарова.

За словами речника управління Державної міграційної служби області, з моменту отримання Україною безвізового режиму 11 травня і до сьогодні, 30 травня, кількість людей, які подали документи на отримання закордонного біометричного паспорту, склала 3 757 осіб.

Переглядiв: 1052