Пішов з життя доцент кафедри льотної експлуатації та безпеки польотів кропивницького вишу

27.10.2022 12:44

Помер кафедри льотної експлуатації та безпеки польотів, доцент Льотної академії Валерій Білогузов. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу вишу.

Все своє життя Валерій Степанович присвятив цивільній авіації. У 1967 р. закінчив Куйбишевський авіаційний інститут, отримавши кваліфікацію "Інженер-механік", вже у 1975р. після закінчення аспірантури захистив кандидатську дисертацію.

Починаючи від 1985 року він назавжди пов’язав своє життя з академією. Працював викладачем, деканом факультету повітряної навігації. Під його керівництвом було створено факультет післядипломної освіти, організував та очолював кафедру менеджменту та кафедру інноваційних технологій. Був членом Науково-методичної комісії Міністерства освіти і науки України зі спеціальностей специфічних категорій, експертом Експертної ради Державної акредитаційної комісії.

Опублікував понад 100 наукових робіт, винаходів і методичних посібників.

Його професійна діяльність була відзначена рядом почесних нагород, у тому числі, нагрудний знак «Відмінник Аерофлоту», знак “Відмінник освіти України”.

Під час роботи в академії Валерій Степанович до останнього дня свого життя користувався величезним авторитетом та повагою у співробітників кафедри і здобувачів вищої освіти. Він був справжнім професіоналом, талановитим педагогом, чуйною та безкорисливою людиною.

Прощання з Валерієм Білогузовим відбудеться у п’ятницю, 28 жовтня об 11.00 на Далекосхідному кладовищі.

    Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 2336