Півроку на Кіровоградщині розшукують зниклу жінку

11.11.2018 16:10

34-річну жительку міста Помічна Добровеличківського району Вікторію Білецьку розшукують вже більше, ніж півроку. Жінка зникла 8 травня, досі інформації про місцезнаходження Вікторії Білецької немає. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, Вікторія вийшла до магазину вдень, після цього ніхто з жителів Помічної та району її не бачив.

«Інформація до поліції надійшла від родичів зниклої. Працівниками поліції вже проведено низку заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження особи, а саме: обстеження місцевості населеного пункту,де  проживала зникла, а також населені пункти, які знаходяться неподалік. Обстежено будинки, лісосмуги, прилеглі території, водойми. До заходів долучалися працівники ДСНС. Нині ці заходи продовжують проводитися. За цим фактом інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 ККУ з приміткою «Безвісти зникла». Проводяться подальші заходи з розшуку»,  -повідомили у поліції області.
«Працівники поліції встановлюють місцезнаходження Вікторії Білецької 1983 року народження. Може бути одягнена у сірі спортивні шорти, футболку та балетки чорного кольору. Прикмети особи: зріст 153-155 сантиметрів, волосся каштанового кольору, худорлявої статури. У разі надходження інформації ,яка може допомогти встановити місцезнаходження особи, просимо повідомити за номером: 0525251202 або до найближчого відділу поліції за номером «102»», - додали правоохоронці.

Нагадаємо, у місті Помічна, що у Добровеличківському районі, зникла 34-річна місцева жителька  Вікторія Білецька. 

image
Переглядiв: 3139