По квартирам кіровоградців збиратимуть підписи за відкликання депутата міськради

04.04.2017 11:01

image

Депутат Кіровоградської міської ради Володимир Смірнов подав документи до територіально-виборчої комісії про проведення зборів громади щодо відкликання депутата міськради Олександра Артюха сьогодні, 4 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

«Щойно ми подали, згідно законодавства, документи, повідомили ТВК про те, що збори відбулися, витяг з протоколу про те, що вирішили на зборах. Тепер відзавтра має розпочатися збір підписів за відкликання депутата ініціативною групою, яка нараховує 60 осіб.  Плануємо збирати підписи від дверей до дверей. Також, можливо, встановимо пару наметів, де містянам будуть розповідати про те, що сталося, та збирати підписи. Загалом для відкликання депутата необхідно мінімум 1700 підписів», - повідомив депутат міськради Володимир Смірнов.

Нагадаємо, громадські збори щодо відкликання депутата міськради Олександра Артюха відбулися у Будинку профспілок 1 квітня, у них взяли участь кількасот містян. Під час голосування більшістю було прийняте рішення про відкликання депутата.  Також Артюху оголосили  невідповідність практичної діяльності депутата місцевої ради основним принципам і положенням його передвиборної програми.

 image

image

image

Переглядiв: 1078