Подарунки до Дня бабусь і дідусів передала мережа кропивницьких магазинів (ФОТО)

28.10.2020 14:58
image

Як відомо, в Україні та багатьох країнах світу відзначають День бабусь та дідусів сьогодні, 28 жовтня. Зазвичай, у цей день діти та онуки вітають старше покоління та демонструють свою турботу. На жаль, не всім пощастило святкувати у колі родини, тож мережа супермаркетів «Файно маркет» вирішила створити справжнє свято для людей поважного віку. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Зокрема, представники «Файно маркета» відвідали будинок для людей похилого віку «Затишна оселя» в с. Аджамка, Кіровоградської області. Зараз тут мешкають 22 самотні особи поважного віку. Аби привітати їх з прийдешнім святом представники мережі супермаркетів «Файно маркет» організували цілий комплекс святкових заходів з концертною програмою, смачними частуваннями та подарунками.

Гарний настрій створювали молоді талановиті музиканти, які грали на музичних інструментах, співали ліричних пісень та виконували музичні побажання мешканців будинку - зіграти вальс чи заспівати «Червону руту».

Звісно, не обійшлося свято без смаколиків. Стареньких пригощали банами, печивом, халвою та цукерками. – це все також вияв турботи та поваги мережею «Файно маркет».

image
image

Для створення більш комфортних умов на кухні та в їдальні «Файно маркет» передав до «Затишної оселі» електричні мухоловки. Додатковим приємним сюрпризом для бабусь та дідусів стали кольорові та ароматні квіти в горщиках, які отримав кожен мешканець будинку.

image
image
«Це не просто гарні осінні, живі квіти - це символ єднання поколінь. Символ поваги, турботи та вдячності людям поважного віку». По завершенню візиту всі учасники залишилися задоволені святом. Мешканці будинку раді та вдячні за святкову сімейну атмосферу. Представники «Файно маркет» – щасливі, що мають змогу дарувати відчуття захищеності та турботи людям, які цього дуже потребують. Всі учасники свята наповнені приємними емоціями попрощалися та домовилися обов’язково зустрітися на різдвяні свята», - зазначила  представник мережі магазинів.
«Файно маркет» намагається допомагати та підтримувати всіх пенсіонерів Кіровоградщини. В мережі діє спеціальна соціальна програма – пенсійна картка зі знижкою -10%. Отримати картку можна людина пенсійного віку безкоштовно, у промоутера за графіком видачі. Будьте уважними та турботливими, приділяйте увагу своїм бабусі та дідусеві, адже їм це так необхідно. Зателефонуйте їм чи завітайте в гості, просто так без важливого приводу!» - закликають у мережі «Файно маркет».
image
image

  

Переглядiв: 1025