Подробиці вбивства керівника гранітного кар'єру на Кіровоградщині: підозрюваного затримали

25.01.2021 10:10
image

На Кіровоградщині затримали підозрюваного у вбивстві керівника гранітного кар'єру в селі Іванівка Долинського району. Таку інформацію під час прес-конференції повідомив очільник головного управління поліції області Роман Козьяков, інформує медіапортал DOZOR.

Ним виявився 34-річний житель села Іванівка, який працював на Іванівському гранітному кар'єрі (ТОВ «Компанія Кучеренко плюс»). Як з'ясувалося загиблий був керівником підозрюваного.

У ході слідства встановлено, що між вказаними особами існував тривалий конфлікт на ґрунті виконане професійних обов’язків. У ході цього конфлікту 19 січня під час розпивання алкогольних напоїв у підозрюваного виник умисел вбити керівника.

Так, вже наступного дня чоловік заклав вибухівку у автомобіль, який був припаркований біля приватного домоволодіння, на якій згодом і підірвався керівник. У результаті отриманих травм 64-річний чоловік загинув на місці.

Після проведення експертизи встановлено, що підозрюваний використав для розтяжки гранату Ф-1.

Наступного дня аби зняти із себе підозру, чоловік підклав гранату  Ф-1 під колесо своєї автівки та повідомив правоохоронцям. Він запевнив, що йому погрожують. У результаті слідчих дій з'ясувалося, що вибуховий пристрій чоловік заклав самостійно.

Нині чоловіку оголосили про підозру за ст 115 ККУ, а судом обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів. У разі доведення провини чоловіку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Відомо, що підозрюваний визнав свою провину.  

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, 21 січня у місті Долинська Кропивницького району у результаті вибуху загинув підприємець. 

Переглядiв: 1262