Поліцейські Кіровоградщини тепер їздитимуть на Mitsubishi (ФОТО)

12.07.2017 08:37
image

Поліцейським з районів Кіровоградщини подарували 18 нових гібридних автомобілів марки Mitsubishi Outlander сьогодні,  12 липня.  Про це повідомляє DOZOR.

Усі автомобілі поліцейські отримали за Кіотським протоколом про захист навколишнього середовища, оскільки автомобіль частково їздить за рахунок електроенергії.

"Ми отримали 18 автомобілів, які направляємо на місця,  щоб поліцейські швидше реагували на злочини та затримували злочинців по «гарячим слідам». Це не зовсім перекриє потребу в автомобілях, але частково ми забезпечимо поліцейських", - повідомив голова ГУ НП у Кіровоградській області Сергій Кондрашенко.
"Mitsubishi Outlander є першим позашляховиком з гібридним двигуном,  який працює як на електротязі, так і за рахунок двигуна внутрішнього згорання. Заряджається від електромережі або від спеціалізованих станцій. Швидкість розвиває до 170 км/год і має радіостанцію для зв'язку. Автомобіль екологічно безпечний,  комфортний,  добре керований. Для наших доріг дуже зручний, оскільки він досить високий та має повний привід. В екіпажі буде троє поліцейських", - розповів про особливості нових службових машин інспектор сектору реагування патрульної поліції Кіровоградського районного відділення поліції Олександр Світенко.

За інформацією, у машині немає запаски,  але є приладдя для швидкого ремонту пошкодженого колеса, що допоможе ліквідувати пошкодження та доїхати до найближчого СТО. Початкова вартість автомобіля цієї моделі стартує від 599 000 гривень.

image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3131