Поліцейські не завели справу за фактом отруєння собак у Кіровограді

29.01.2018 15:37
image

Правоохоронці не розпочали кримінальне провадження за фактом отруєння собак на вулиці Жадова через проведення перевірки та відсутність залишків отруєної їжі. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив начальник міського управління поліції Дмитро Авдієнко.

«Матеріали зареєстровані до журналу Єдиного обліку і перевірка доручена поліцейським, вони проводять перевірку по даним матеріалам. Взагалі на проведення перевірки дається місяць, але ми зазвичай проводимо протягом 10 діб. Внесення інформації до ЄРДР можливе за розпочатим кримінальним провадженням за фактом отруєння тварин, але у тому випадку, коли встановлена особа, яка розсипала цю отруту. Проблема в тому, що, крім слів заявниці, що собак потруїли, нічого більше немає. Тварина могла з’їсти якісь відходи і померти. Наразі залишків отруєної їжі на території, де сталася подія, немає», - стверджує Авдієнко.

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі на вулиці Жадова вчергове потруїли безпритульних собак. За словами очевидців, невідомий чоловік кидав безпритульним тваринам шматки ковбаси. З’ївши їх, собаки за кілька годин помирали.
Як повідомляв DOZOR, наприкінці минулого року на вулиці Жадова невідомий чоловік труїв собак.

Фото borova.org

Переглядiв: 1544