Поліцейські отримали обладнання від ЄС для реалізації пілотного проекту

19.06.2019 12:25
image

Поліцейські Кіровоградщини отримали обладнання від Європейського Союзу для реалізації пілотного проекту з упровадження нових форм і методів роботи «Модель Головного управління Національної поліції». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

 Зокрема, відомство отримало 30 планшетів, алкотестери, мобільні принтери, рефлектори та жилети. Також всі поліцейські відділи та відділення регіону отримали від КМЄС по стаціонарному комп’ютеру та системі енергоживлення (UPS). Це обладнання використовуватиметься для зберігання інформації та обробки відео. Загальна сума, на яку закупили обладнання, складає 80 тисяч євро.

Також управлінню протидії протидії наркозлочинності поліції області комплекти тестерів на визначення вмісту наркотичних речовин. Також різноманітне IT-устаткування поліція регіону отримала для розширення спроможностей досудового слідства. А тренінгів центр отримав тактичне обладнання (захисне спорядження, обладнання для зменшення шуму, тощо) для забезпечення високої якості проведення тренувань.

image
image
image
Переглядiв: 422