Поліцейські потрапили у ДТП і заховали тіло колеги

09.10.2017 12:14

На Кіровоградщині сталася ДТП за участю правоохоронців, внаслідок чого 25-річний пасажир помер на місці. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За попередньою інформацією, потерпілий вирушив з 5-ма своїми знайомими на полювання. Троє  з них – правоохоронці з Кіровоградщини.

Під час руху один із легкових автомобілів, за кермом якого перебувала цивільна особа, потрапив у ДТП. Внаслідок чого отримав тілесні ушкодження та загинув на місці 25-річний пасажир. У подальшому громадяни, розуміючи тяжкість наслідків пригоди, спробували приховати її факт.

Відреагувавши на повідомлення про зникнення колеги, працівники поліції провели необхідні оперативно-розшукові заходи. Поліцейські встановили місцезнаходження тіла потерпілого, з’ясували обставини події, встановили та опитали всіх її учасників.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Так само внесено інформацію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 396 «Приховування злочину» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

За інформацією "Олександрійських новин", тіло сховали в колодязі, а автомобіль втопили у водоймі покинутого кар'єру. 

Переглядiв: 2990