Поліцейські розшукали немовля, яке загубила п’яна матір

14.06.2019 06:31

Кіровоградські поліцейські менше, ніж за годину розшукали зникле немовля. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

На лінію  «102» звернулась 41-річна місцева жителька, яка повідомила про те, що зникла її трьохмісячна онука.

Родичка заявниці пішла вранці гуляти з дитиною, а повернувшись додому ввечері, у стані алкогольного сп’яніння, не змогла пояснити, де знаходиться немовля. На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу відділу.

«Працівники ювенальної превенції встановили  коло знайомих і друзів родини та перевірили всі адреси та місця, де могла перебувати дитина. У результаті проведення комплексу необхідних першочергових оперативних заходів поліцейським вдалося встановили місцезнаходження зниклої дівчинки. Відносно неї злочинів скоєно не було, однак для проведення медичного обстеження немовля помістили у дитячу обласну лікарню» - розповів т.в.о. начальника міського відділу поліції Андрій Гудіма.

За інформацією  правоохоронців, дитину знайшли у маминої подруги.

Стосовно 33-річної матері складено адміністративний протокол  за ч. 2 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП та проведено профілактичну бесіду.

Переглядiв: 2121