Поліцейські затримали банду, яку підозрюють у крадіжках та продажі наркотиків

22.06.2021 18:01
image

Правоохоронці Кіровоградщини затримали двох жителів Дніпропетровської області віком 20 та 21 років, яких підозрюють у крадіжках та продажі наркотиків. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, звернення про крадіжки з автівок надійшли до Олександрійського райвідділу поліції. Туди прибули патрульні наряди.

Протягом 20 хвилин поліцейські розшукали двох громадян, у яких під час огляду виявили речові докази, що вказують на причетність осіб до скоєння крадіжок.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили 102 пластикові трубки з речовиною, схожою на наркотичну, які призначалися для збуту у вигляді закладок, загальною вагою близько 50 г та банківські картки.

Вилучене направили для проведення експертиз. Вказаних осіб затримали в порядку ст. 208 ККУ, повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень та, за клопотанням слідчих, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські продовжують розслідування в рамках кримінальних проваджень, розпочатих за  ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Переглядiв: 560