Поліцейські затримали групу бандитів з гранатами під час чергового злочину (ФОТОФАКТ)

06.09.2017 14:26
image

В Олександрії правоохоронці затримали групу зловмисників, які грабували житловий будинок. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, на рахунку злочинців більше 10 крадіжок та 3 розбоїв лише на території Кіровоградщини. Відомо також про низку аналогічних злочинів – у різних регіонах України.

 «Працівники Олександрійського районного відділення та управління карного розшуку Нацполіції області у рамках операції «Зброя та вибухівка» на початку тижня отримали інформацію про наміри двох раніше судимих осіб скоїти розбійний напад на родину фермерів. З метою документування протиправних дій та затримання нападників, оперативники влаштували засідку. У визначений час поряд із будинком мешканців одного з сіл Олександрійського району зупинилася іномарка. Із салону вибігли чоловіки, які попрямували до двору та заходилися ламати вхідні двері та вікно за допомогою металевої «фомки». Коли ж справу було «зроблено» і нападники потрапили всередину приміщення, несподівано для себе зустріли не беззахисних господарів, а працівників спецпідрозділу поліції. Незважаючи на чималий кримінальний досвід, зловмисники не мали змоги чинити опір та були затримані на місці», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

У спільників та в автомобілі, на якому вони пересувалися, поліцейські вилучили предмети, схожі на гранати РГД-5 і РУЗРГМ, набої калібру 5,45 мм та електрошокер, а також гроші. За попередніми даними, злочинна група була організована на етнічній основі, до її складу входили 39-річні уродженці Кіровоградщини, а нині мешканці інших областей.

Усім членам угрупування повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

image
image
image
Переглядiв: 1038