Поліцейські затримали кіровоградця, який обікрав музей та ще 10 будівель

26.09.2017 11:47
image

У Кіровограді правоохоронці затримали 28-річного раніше судимого місцевого жителя, який обікрав 10 будівель. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Так, злодій викрадав мідні трубки, під’єднанні до кондиціонерів на будівлях в обласному центрі. Внаслідок одного зі злочинів, скоєного у липні, з ладу вийшла система кондиціонування місцевого музею, що, окрім завданих матеріальних збитків, спричинило загрозу належному збереженню експонатів.

«Із відповідною заявою до поліції звернулося керівництво музею. Однак цей випадок виявився непоодиноким. На одній із камер відеоспостереження злодій «засвітився». З допомогою відеозапису та проаналізувавши способи вчинення крадіжок, працівники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний раніше судимий кропивничанин. На рахунку злодія близько 10 аналогічних крадіжок із будівель магазинів та розважальних закладів», - повідомив начальник міського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Встановлено, що зловмисник «працював» уночі. Крадені металеві фрагменти злодій продавав за 100 гривень. За цими фактами триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження.

image
image
Переглядiв: 836