Поліцейські затримали підозрюваних у побитті охоронця супермаркету

29.10.2019 07:28

В обласному центрі біля супермаркету по вулиці Шосейна відбулася бійка, в результаті якої постраждав працівник магазину. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції.

З’ясувалося, що двоє невідомих осіб, взявши дві пляшки коньяку, намагалися покинути приміщення магазину, не розплатившись за товар, але на заваді їм став охоронець. У результаті один із громадян розпочав з ним бійку, а потім разом із товаришем поїхав у невідомому напрямку на автомобілі Daewoo Lanos.

Охоронці порядку розшукали вказаний автомобіль. Водієм легковика виявився таксист, який повідомив, що даних осіб відвіз до сауни у селище Соколівське.

Поліцейські разом з працівниками державної служби охорони направились до можливого місця перебування нападників, де виявили компанію чоловіків, двоє з яких не заперечували своєї причетності до події.

Громадянином, що наніс тілесні ушкодження охоронцю супермаркета виявився 18-річний місцевий житель, а його 23-річний спільник спостерігав за дійством. 

Інспектори поліції доставили обох чоловіків до Кропивницького ВП для подальшого з’ясування обставин події, а охоронцю супермаркету викликали швидку медичну допомогу. 

Наразі злочинцям загрожує кримінальна відповідальність за вчинення крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень.

Переглядiв: 564