Поліцейського, який підозрюється в побитті чоловіка, посадили під варту

17.01.2020 07:29
image

Заводський районний суд м.Миколаєва обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави працівнику патрульної поліції, який підзрюється в побитті мешканця Олександрії та пошкодженні його автомобіля. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

За попередніми даними, працівник патрульної поліції у позаслужбовий час у центрі міста з друзями спричинив конфлікт з місцевим мешканцем. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння патрульний разом з групою осіб безпідставно з хуліганських мотивів нанесли чоловікові тілесні ушкодження та пошкодили автомобіль потерпілого.

Фігурант кримінального провадження та його знайомий були затримані правоохоронцями того ж дня. Вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

За цей вид злочину санкціє статті передбачено покарання від трьох до семи років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування. Вказане кримінальне провадження розслідує територіальне управління ДБР у м. Миколаєві, оперативний супровід Кіровоградське управління ДВБ Нацполіції України, процесуальне керівництво здійснює прокуратура Кіровоградської області.

 

Переглядiв: 634