Поліція перевіряє причетність двох осіб, які вчинили злочин щодо суботчанки Діани Хріненко

15.09.2018 10:19
image

Правоохоронці Кіровоградщини перевіряють причетність двох осіб, які  скоїли злочин щодо 16-річної зниклої Діани Хріненко. Про цеповідомив перший заступник Голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін сьогодні, 15 вересня, інформує медіапортал DOZOR з посиланням на прес-службу Нацполіції області.

З моменту зникнення неповнолітньої на території села Суботці працює оперативний штаб поліції. Його роботу координує управління карного розшуку обласного главку і керівництво поліції області.

В’ячеслав Аброськін наголосив, що  розкриття даного злочину перебуває на контролі керівництва Нацполіції України. Він також повідомив на даний момент працівники поліції встановили двох осіб, які можуть бути причетними до зникнення дівчини. 

«Координуйте роботу у цьому напрямку з іншими відомствами, військовослужбовцями та рятувальниками, активно долучайте до неї дільничних офіцерів. Ми маємо отримати інформацію, яка допоможе розкриттю даного злочину», - зазначив поліцейський.

Також начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький також доповів, що  під час подвірного обходу  перевірили 1142 домоволодіння, обстежили 920 жилих приміщень, 178 господарських будівель, підвалів, обстежили і  водойми із залученням водолазів. Загалом поліцейські опитали опитано 2950 громадян.

Правоохоронці встановили і відпрацювали 178 осіб із числа тих, хто перебував у кафе того вечора, коли сталася пригода. Четверо з цього числа – раніше судимі. 

Нагадаємо, жителі Суботців перекрили трасу з вимогою об’єктивно розслідувати зникнення 16-річної дівчини.

Як повідомляв медіапортал DOZOR, заступник голови Нацполіції Аброськін прокоментував розслідування зникнення 16-річної Діани Хріненко.

image
Переглядiв: 1618