Поліція впіймала шахрайку, яка орудувала у Кіровоградській міській раді

28.02.2017 09:37

imageПравоохоронці затримали 43-річну шахрайку, яка ошукала кіровоградку у приміщенні міської ради. Зокрема, зловмисниця видурила у місцевої жительки 320 тисяч гривень за  начебто «допомогу» у вирішенні земельних питань. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За словами потерпілої, її знайома пообіцяла посприяти жінці у придбанні, приватизації та у виготовленні документації на земельну ділянку. За «послугу» аферистка взяла чималі гроші, проте жодної допомоги так і не надала і кошти не повернула.

Попередньо встановлено, що шахрайка привела «клієнтку» до міської ради, залишила її чекати у холі, а сама піднялася до службових кабінетів, нібито вирішуючи проблемні питання. За свої «послуги» жінка поступово встигла «підзаробити» близько 320 тисяч гривень, які витратила на власні потреби. Шахрайці загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

«Отримавши оперативну інформацію, правоохоронцям вдалося викрити шахрайку. Нею виявилася 43-річна кропивничанка. Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України», - повідомив начальник міського  відділу поліції Дмитро Авдієнко

Як раніше повідомляв  DOZOR, у Кіровоградській міській раді жінка вирішувала земельні питання громадян за гроші. За інформацією мера, приходячи до міськради разом з громадянами, які потребують вирішення земельних питань, невідома особа робила вигляд, що домовляється про це у кабінетах чиновників.  У такий спосіб жінка заробила 325 тисяч гривень.

Переглядiв: 2129