Поліція знайшла чоловіка, який замінував Ленінський суд у Кіровограді

10.04.2017 09:09

image

Правоохоронці знайшли чоловіка, який повідомив про мінування Ленінського суду у обласному центрі. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

«Мінувальником» виявився непрацюючий та несудимий 36-річний житель обласного центру. Як стало відомо сайту DOZOR з власних джерел, зловмисник повідомив про замінування у той час, коли у суді відбувалося слухання по справі, фігурантом якого був його товариш. 

 «За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності», - зазначили в поліції. 

За попередніми даними, чоловік телефонував із власного мобільного, який в подальшому зберігав у себе вдома. Нині громадянину оголошено про підозру.

Нагадаємо, два тижні тому до правоохоронців надійшло повідомлення про імовірне замінування Ленінського суду у Кіровограді. На місці події працювали поліцейські та рятувальники. Крім цього, на час перевірки закладу весь персонал суду евакуювали.

Переглядiв: 1091