Понад 12 тисяч жителів Кіровоградщини отримають грошову допомогу

24.04.2020 06:51

12 363 жителів Кіровоградщини отримають одноразову грошову допомогу. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в департаменті соцзахисту ОДА.

За інформацією, вчора в область надійшли кошти у сумі 12,4 млн. грн. Допомогу отримають:

- одержувачі державної соціальної допомоги - особи з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю (крім осіб з їх числа які отримують пенсію у разі втрати годувальника або державну соціальну допомогу дитині померлого годувальника) — 7648 одержувачів;

- одержувачі державної соціальної допомоги - особи, які не мають права на пенсію, та особи з інвалідністю — 4027 одержувачів;

- одержувачі тимчасової державної соціальної допомоги - непрацюючі особи, які досягли загального пенсійного віку, але не набули права на пенсійну виплату — 688 одержувачів.

Нарахування коштів здійснено за матеріалами справ одержувачів відповідного виду соціальної допомоги без їх звернення до органів соціального захисту населення. Виплата одноразової допомоги громадянам буде здійснена найближчим часом через установи уповноважених банків чи буде доставлена листоношами поштових відділень.

Переглядiв: 1169