Понад 170 працівників Кропивницької міськради уповноважили вручати повістки

06.08.2024 11:08

174 працівників підрозділів Кропивницької міської ради визначили уповноваженими вручати повістки громадянам. Відповідне розпорядження підписане заступником міського голови Олександром Мосіним, документ опублікований на сайті міськради.

У документі йдеться про списку осіб, уповноважених вручати повістки, які залучаються до роботи в спільних групах оповіщення, створених відповідно до розпорядження Кропивницького міського голови від 15 лютого 2024 року № М-3р-дск «Про створення на території Кропивницької міської територіальної громади елементів бази мобілізаційного розгортання».

Серед уповноважених вручати повістки – працівники управліннь культури, транспорту та зв’язку, охорони здоров’я, фінансового управління, а також управління апарату, департаментів економічного розвитку, та надання адміністративних послуг, управлінь молоді та спорту, діловодства та організаційної роботи, з питань запобігання та виявлення корупції, а також низки відділів міськради.

Також повістки тепер зможуть вручати працівники Подільської та Фортечної райрад Кропивницького та Новенського старостату. 

Переглядiв: 551