Попри постанову суду щодо закриття, кафе «Облака» святкуватиме річницю і обіцяє піднести до небес

01.07.2017 07:55
imageПопри рішення прокуратури від 27 квітня цього року про закриття,  лаунж-бар «Облака», який знаходиться у приміщенні  Кіровоградського кібернетико-технічного коледжу, заклад продовжує працювати та відкрито розповсюджує афіші у соцмережах про святкування річниці діяльності. Про це повідомляє DOZOR.
«Святкування дня народження «Облака»! Ми піднесемо вас до небес!» - запрошують на сторінці закладу у Фейсбуці. 
«Власника закладу cуд зобов’язав повернути приміщення власнику. Рішення суду передане у виконавчу службу на виконання. Якщо ж власник відмовиться добровільно повернути заклад, то це буде примусове виконання служби», - повідомили у коментарі сайту DOZOR у прокуратурі області.

Нагадаємо, дане приміщення у листопаді 2016 року за втручання прокуратури повернули з протиправного користування. Проте Кіровоградська міська рада повторно надала його в оренду з тими ж підставами для використання. Цьогоріч прокуратура області знову звернулася до суду з вимогою припинити використання приміщення навчального закладу не за цільовим призначенням та всупереч чинному законодавству. Господарським судом Кіровоградської області підтверджено обґрунтованість позиції ювенальних прокурорів. Приміщення площею понад 320 кв зобов’язано повернути власнику. 

Читайте також:

«Дайкірі» замість пар:  У приміщенні навчального закладу Кіровограда 
п'ють алкоголь

«Алкогольне» кафе у навчальному закладі Кіровограда: суд вирішив закрити, а міськрада  буде оскаржувати

 

Переглядiв: 1163