Популярний «Білий Ведмідь»: слідом за комунальниками мільйонний договір з фірмою укладуть і кіровоградські рятувальники

09.02.2017 10:07

image

Перший Державний пожежно-рятувальний загін управління ДСУ з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області купить паливо у місцевого ТОВ «Білий Ведмідь». Про це свідчать результати торгів у системі «Прозоро», інформує DOZOR.

Так, початкова ціна пропозиції від рятувальників склала майже 2 мільйони гривень. На цю суму планується закупити 45000 літрів бензину марки А-92 та таку ж кількість дизельного пального. У торгах взяли участь 5 компаній. ТОВ «Білий Ведмідь» стало переможцем, оскільки запропонувало за пальне найменшу вартість – 1 мільйон 269 тисяч гривень.

Однак наразі учасником-переможцем ТОВ «Білий Ведмідь не заповнено форму пропозиції, тому договір з фірмою ще не укладений.

Як повідомляв DOZOR, кіровоградське комунальне підприємство «Кіровоград-Універсал 2005» закупить дизельне паливо та бензин марки А-92 у кіровоградського ТОВ «Білий Ведмідь» на 3 мільйони 150 тисяч гривень.

Тим часом ЗМІ пов’язують ТОВ «Білий Ведмідь» з мером Кіровограда Андрієм Райковичем. За інформацією Центру медіарозслідувань «Прозоро», Райкович став співвласником фірми минулого місяця. Друга половина корпоративних прав підприємства, за інформацією,  належить Миколі Грицаю.

Фото www.zooclub.ru

Переглядiв: 1585