Поради експертів: де у Кропивницькому краще купувати автомобільні оливи (ФОТО)

15.07.2020 15:03
image

Усі водії: від початківців – до найдосвідченіших знають:  автомобільні оливи відіграють велику роль в роботі будь-якої машини, тому важливо забезпечувати автомобіль якісними оливами. Неякісний та несертифікований продукт, який так часто зустрічається на ринках та магазинах, може зіпсувати не лише окрему подорож, але скоротити життя вашій автівці. Про те, де жителі Кіровоградщини можуть придбати сертифіковані оливи та замінити їх, отримавши гарантію, медіапортал DOZOR дізнавався в експертів регіональної мережі магазинів автомобільних олив – «AlexTrade Масла».

Так, мережа магазинів «AlexTrade Масла» на ринку Кіровоградщини вже 27 років. Нині в області налічується 13 магазинів цієї мережі,  що свідчить про високий рівень довіри покупців з усієї Кіровоградської області.

«Базові принципи роботи «AlexTrade Масла» – це вибір лише якісної продукції для наших клієнтів, а також розумна цінова політика. Окрім цих базових принципів, для нас дуже важливий індивідуальний підхід до кожного клієнта, оскільки виробник має поставити якісну оливу. Відомо, що олива замінюється в залежності від сезону. Виробники, з якими ми співпрацюємо, постійно підтримують нас технічно, видають усі сертифікати та необхідну інформацію. Ми як дилери це дуже цінуємо. Вже не один десяток років ми співпрацюємо з різними виробниками. У нас представлена продукція з Німеччини, Франції, Фінляндії та України. Серед переваг нашої мережі – сертифікована продукція. «AlexTrade Масла» - єдиний у Кропивницькому магазин з продажу олив, який  має сертифікати від виробників та надає гарантію нашим клієнтам на все, що ми тут реалізовуємо», - пояснює CMM- менеджер  «AlexTrade Масла» Софія.
image
image
image
image
image
image
image
image

У магазинах регіональної мережі є і міні-СТО, де можна замінити автомобільну оливу у будь-який зручний для клієнта час. Для цього на СТО є автоматизована машина німецького виробництва, яка гарантує якісну заміну оливи. За словами експерта «AlexTrade Масла» Олександра, оскільки мережа працює з податком на додану вартість, кожен клієнт може перевірити оригінальність продукції, придбану в магазинах мережі.

«Моторну оливу можна порівняти з кров’ю в організмі людини. Чим краща якість, тим довше життя самого організму, тож якісна олива точно продовжить життя вашому автомобілю. Ми є своєрідними лікарями автомобілів наших клієнтів. Завдяки якісним оливам, які ми реалізовуємо, наші фахівці роблять вашим автомобілям своєрідне переливання крові – заміну цих олив. Можу сказати, що ми єдині на ринку Кропивницького, хто працює з ПДВ. Наші клієнти, які є юридичними особами – фермерські господарства та інші підприємства розуміють, що ПДВ неможливо підробити і у випадку отримання продукту, в який входить цей податок на додану вартість, завжди можна відслідкувати, чи справжній цей продукт і чи він взагалі сертифікований. Це є підтвердженням того, що продукція, яку ми реалізовуємо, не може бути фальсифікованою. Ми є провідною компанією в області, тож завжди працюємо на якісний результат. Ми працюємо не для того, щоб покупець одноразово придбав у нас продукцію, а для того, щоб він до нас повертався. Для цього ми постійно вдосконалюємо нашу роботу та інфраструктуру». – експерт ТОВ «AlexTrade» Олександр.
image

Фахівці «AlexTrade Масла» радять проводити заміну автомобільних олив на станції технічного обслуговування, яка знаходиться при магазині. Саме така заміна оливи на місці покупки забезпечує якісну роботу автомобіля в подальшому. Усе робиться автоматизовано, тобто погрішності в заміні оливи через людський фактор виключаються.

«Ми рекомендуємо нашим клієнтам: якщо ви у нас купуєте оливу, то краще замініть її на нашій СТО. Адже в інакшому випадку ми не можемо нести відповідальність за те, як ця олива транспортується та як вона буде замінюватися. Для нас важливо, щоб наший клієнт залишився задоволеним. Крім того, ми забезпечуємо не лише якісною продукцією, а і класним сервісом. Тут, у магазині за адресою: вулиця Кропивницького, 180-б ви можете відпочити та попити смачної кави, поки з вашим автомобілем працює наш спеціаліст. Також ви можете бути присутнім під час заміни оливи та отримати вичерпні консультації стосовно будь-яких ваших питань», - зазначила Софія.
««AlexTrade Масла» є гідним конкурентом офіційним центрам обслуговування автомобілів.  Ми, завоювавши ринок роздрібних продавців, створюємо  серйозну конкуренцію сертифікованим центрам обслуговування автомобілів, таким, як, наприклад, Mercedes,  і вважаємо, що не є гіршими сервісами-автодилерами, а за якістю, можливо, навіть обганяємо ці гігантські центри обслуговування», - зазначив Олександр.
image
image
image
image

Цінова політика в «AlexTrade Масла» дуже гнучка, оскільки в магазинах мережі представлені найрізноманітніші марки олив: від бюджетних до марок категорії преміум. Тут кожен покупець матиме змогу обрати для себе найкращий продукт за співвідношенням: доступна вартість – якісний продукт. До того, ж для клієнтів мережі діє приємна програма лояльності та знижок для постійних клієнтів. Наприклад, якщо клієнт придбав продукції в будь-яких магазинах мережі на суму від 10 тисяч гривень, він отримує знижку 3%.

Фахівці констатують: Кіровоградщина є однією з областей-лідерів за кількістю дорожньо-транспортних пригод. На жаль, поширеною причиною аварій на дорогах є неякісне обслуговування автомобілів у недобросовісних пунктах обслуговування та продажу автохімії. Тому експерти закликають водіїв користуватися послугами мереж, які мають бездоганну репутацію на ринку. Такою мережею на Кіровоградщині є «AlexTrade Масла».

«Якщо ви бажаєте якісного обслуговування для свого автомобіля та класно і комфортно провести день – обов’язково завітайте до «AlexTrade Масла». Ми розуміємо, що потрібно саме вам і вашому автомобілю і ви точно залишитеся задоволеними від якості робіт та рівня обслуговування!» - зазначають експерти.

Переконатися у якості продукції та сервісу ви можете за адресою: вулиця Кропивницького, 180- б – магазин з СТО «AlexTrade Масла». Переглянути увесь асортимент продукції та замовити її ви можете на офіційному сайті мережі за цим посиланням.  

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1930