Порив на Чорновола: у міськраді розповіли деталі ремонту тепломережі у Кропивницькому

19.02.2024 14:14

Минулого тижня працівники КП «Теплоенергетик» ліквідовував аварію на тепломережах по вулиці Чорновола. Керівник підприємства Олександр Чельник повідомив подробиці виконання робіт. Про це поінформували у міськраді.

- У вівторок, 13 лютого, тут стався серйозний порив тепломережі. Протягом двох діб вся центральна частина міста лишалася без теплопостачання, поки аварійні бригади ліквідовували аварію. Це вдалося зробити у четвер о 03.00 ночі. Тоді ж відновили і теплопостачання у центрі міста, - відзначив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник. - Та ситуацію ускладнив порив цієї ж магістралі в іншому місці, тож роботи з ліквідації аварійної ситуації продовжувалися, довелося замінити додатково 4 метри пошкодженої ділянки труби. Уже в неділю надвечір аварію ліквідували і подачу тепла відновили.

На інших ділянках, за словами керівника підприємства, робота теплового господарства проходить у стабільному режимі, температура теплоносія в мережі відповідає нормі, відносно тепла погода сприяє стабільній роботі і дає можливість економно використовувати енергоресурс.

Переглядiв: 266