Породисті собаки з усієї України змагалися за чемпіонство (ФОТО)

25.05.2019 11:50
image
В обласному центрі на стадіоні АРЗ (авіаремонтного заводу)відбулася всеукраїнська виставка породистих собак сьогодні, 25 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
 
Так, організаторами заходу є обласне відділення Кінологічної спілки України в Кіровоградській області.
 
«Сьогодні проводилася єдина в Україні виставка вітчизняних порід, де взяли участь кавказькі та середньоазійські вівчарки, що збирають в Кіровограді завжди велику кількість учасників. Цьогоріч це 74 середньоазіатських вівчарок і 42 - кавказькі. Загалом на виставку зареєструвалися собаки 87 порід, зокрема, шотландські вівчарки, французькі бульдоги, добермани, ротвейлери та німецькі ягдтер'єри», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR президент Кіровоградського обласного осередку ВГО «КСУ «Кіровоградського обласного центру собаківництва» Микола Палій.
image
image
image
image
За звання «Кандидат у юні чемпіони України», «Кандидат у чемпіони України», «Кращий представник породи», «Кращий юніор породи», «Кращий ветеран породи» та «Кращий пес» змагалися собаки, зокрема, з Києва, Вінниці, Кривого Рогу, Черкас, Дніпра та Запоріжжя. Крім того, відбулися змагання серед класів «бебі», «цуценя», «юніор» та «ветеран» за звання кращого на виставці у своїй віковій групі.
 
«Організатори дуже влучно обрали місце для проведення такого заходу. Мені подобається те, що вони все прорахували і немає жодних недоліків. Сьогодні я привезла чотирьох кавказьких вівчарок та алабая. Вони вже не вперше змагаються, і двоє з них посіли друге місце у чемпіонаті України та Європи. На ринзі не виникало проблем, оскільки вони поводили себе, ніби все знають років сто. Складних завдань не було, тому всі собаки посіли перші місця сьогодні», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR власниця собак із Києва Людмила Кулік.
image
image
image
image
У рамках заходу відбулися змагання юних хендлерів (особа, що представляє собаку у породному рингу – ред.) і конкурс «Дитина та собака».
 
«Ми сьогодні з донькою вперше саме у нашому місті на виставці. Зазвичай ми їздимо до Києва та Миколаєва. Звичайно, в інших містах більш масштабно та людей більше. Але все ж враження від виставки дуже чудові. Ми дуже любимо собак, але житлові умови не дозволяють нам завести власного собаку. Дуже сподобалося, як змагалися лабрадори та вівчарки, тому що це наші з донькою улюблені породи собак», - поділилася враженнями гостя заходу Інна Гончаренко
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 6448