Поруч з управлінням поліції пограбували офіс  

03.11.2017 09:57

 

В обласному центрі невідомі обікрали офіс однієї з фірм, що на вулиці Віктора Чміленка. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила працівниця фірми Вікторія, інформує DOZOR.

 «Близько першої години ночі першого листопада за адресою: вул. Чміленка, 47 було скоєно пограбування офісу шляхом проникнення через паркан і взлому. Викрали процесорний блок, жорсткий диск, телефони. Якщо хтось перебував у цей час біля військомату  чи салону краси «Стрекоза»,  прохання повідомити. У Кіровоградській області зараз оголошено операцію з перехоплення зловмисників. Від СБУ до офісу  - квартал! до площі - квартал, а що на околицях скоро буде? Просимо допомоги у встановленні осіб злодіїв і їх затриманні», - звертається працівниця офісу.
«Факт мав місце. В офісі зламали двері, викрали печатки та деякі документи. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 357 ККУ. Наразі проводяться усі необхідні роботи з розшуку підозрюваних», - повідомила у коментарі сайту DOZOR речник поліції області Віталіна Бевзенко.

 

Переглядiв: 3813