Посадовиця кіровоградського виконкому придбала квартиру ціною в дві річні зарплати

08.11.2017 09:59

Квартиру площею 46,18 кв.м придбала спеціаліст відділу по роботі зі зверненнями громадян Виконавчого комітету Кіровоградської міської ради Ірини Юркевич. Інформацію про це посадовиця зазначила у формі змін до власної декларації, інформує Центр медіарозслідувань "Прозоро" з посиланням на офіційний сайт НАЗК.

Згідно даних, покупка квартири у Кіровограді відбулась 3 листопада. Продавцями житлових квадратів у зазначені Мудрий Володимир Ігорович та Мудрий Ігор Володимирович. Останній, згідно даних НАЗК, працює слідчим міського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Кіровоградській області і був співвласником цієї квартири з 1993 року.

Покупка квартири, зазначила Ірина Юркевич у формі змін, обійшлась їй у 105 тис грн, що за сьогоднішнім курсом дорівнює приблизно 2,8 тисячам доларів. Відзначимо, що на вторинному ринку житла у Кіровограді  квартира подібного розміру без ремонту коштує від 7,5 тисяч доларів. Загалом же ціни на двокімнатні квартири в обласному центрі в залежності від мікрорайону стартують від 11,9 тис доларів.

У декларації за 2016 рік посадовиця не зазначала жодних грошових активів. Єдиним доходом Ірини Юркевич була зарплатня за основним місцем роботи, що за рік склала близько 50 тис грн.

Переглядiв: 3738