Посадовця з Кіровоградщини, якого підозрюють у привласненні 600 тисяч, судитимуть

06.04.2020 13:05

На Кіровоградщині керівника приватного підприємства, якого підозрюють у привласненні 600 тисяч гривень, судитимуть. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

Як встановило слідство, підозрюваний виконував умови договору щодо технічного переоснащення будівлі вагонного депо у Знам’янці з влаштуванням системи сонячного гарячого водопостачання. За інформацією, він заволодів коштами, які перебували у володінні регіональної філії «Одеська залізниця» шляхом складання завідомо неправдивого документа за результатами виконаних робіт.

При цьому умисно вніс неправдиві відомості в акти виконаних робіт, де вартість обладнання та матеріалів технічного переоснащення була завищена майже на 600 тисяч гривень. За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури Кіровоградської області досудове розслідування завершили.

Наразі обвинувальний акт за ч. 5 ст. 191(заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах)  та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) КК України направлено на судовий розгляд.

Переглядiв: 898