Пошкоджені вікна та двері, зруйнований балкон: які наслідки спричинив вибух газу у Кропивницькому (ВІДЕО)

23.03.2023 12:48

Наразі відомо про наслідки, спричинені вибухом газової суміші у квартирі 9-поверхового будинку на вулиці Юрія Коваленка, що стався сьогодні, 23 березня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили рятувальники.

Так, подія сталася на 6-му поверсі. Внаслідок вибуху в квартирі зруйновано міжкімнатні перегородки, балкон, вікна та міжкімнатні та вхідні двері. В сусідніх квартирах пошкоджено вікна та вхідні двері. У квартирах на 5 та 7 поверхах пошкоджено вхідні двері. В 6-ому під’їзді пошкоджено двері ліфта, вибиті вікна. Окрім того, ушкоджень зазнали вікна у сусідніх багатоповерхових будинках.

На місці події працює міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Інформація щодо руйнувань конструкцій встановлюється комісією Кропивницької міської ради разом із спеціальними службами.

  Нагадаємо, вранці в 9-поверхівці обласного центру стався вибух газу. Наразі під'їзд відключений від газо, водо та теплопостачання. Постраждав господар квартири, де стався вибух. Він знаходиться в обласній лікарні у тяжкому стані.   

Переглядiв: 3172