Постраждалому в ДТП на Кіровоградщині чоловіку необхідна допомога небайдужих

27.01.2023 15:34

Постраждалому в ДТП у селищі Новгородка Сергію Сухотіну, який наразі знаходиться в обласній лікарні, необхідна фінансова допомога небайдужих. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на рідних постраждалого.

Відомо, що батько чоловіка наразі захищає Україну на передовій у лавах ЗСУ, його брат отримав тяжке поранення та втратив кінцівку. Нині перебуває на реабілітації в Німеччині. Постраждалий в ДТП Сергій Сухотін потребує коштів на реабілітацію.  

«Наразі Сергій перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні. Його стан стабільно тяжкий. У результаті аварії він отримав перелом ключиці, закритий перелом гомілкової кістки та відкритий перелом стегнової кістки, через що втратив понад два літра крові. Зараз Сергію необхідна операція, однак через сильний забій легенів, її поки зробити не можуть. Як нам сказали лікарі, на лікування Сергія необхідно багато коштів, мова йде про суму понад 300 тисяч гривень», - розповідає сестра постраждалого Юлія Сухотіна.

Крім цього, за її словами, після операції ще попереду на Сергія чекає довготривала реабілітація, яка коштує також багато грошей.

«Наразі наш тато захищає країну і знаходиться в бойових точках. Мій ще один брат Юрій також був військовослужбовцем, отримав поранення, втратив кінцівку, нині знаходиться на реабілітації в Німеччині. А тепер ще й сталася така біда з Сергієм» , - додала Юлія.

Родина Сергія звертається по допомогу до небайдужих. Охочі підтримати родину фінансово можуть перерахувати кошти на картку батька постраждалого- Юрія Сухотіна: 4149499800961417.

Переглядiв: 3198