Працівники лісгоспу на Кіровоградщині продали понад три тисячі новорічних ялинок (ФОТО)

07.12.2018 14:04

Працівники Долинського лісгоспу вже реалізували понад три тисячі новорічних ялинок. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному управлінні лісового господарства.

Наразі працівники ДП «Долинське лісове господарство» продовжують роботи по охороні хвойних насаджень. На плантаціях ялинок встановлені вагончики, у яких зігріваються працівники лісової охорони при цілодобовому чергуванні біля хвойних насаджень.

Йде заготівля сосни новорічної як під час проведення рубок догляду за сосновими насадженнями, так і на плантаціях сосни новорічної.

Працівники Петрівського лісництва провели рубки догляду за сосновими насадженнями на площі понад 15 га та реалізували близько 3 тисяч штук сосни новорічної на суму понад 240 тисяч гривень.

Також розпочалася реалізація сосни новорічної, заготовленої на плантації працівниками Гурівського лісництва. Лісівники реалізували 350 сосен на суму 33,5 тисяч гривень.

Працівники Петрівського та Бобринецького лісництв готуються до реалізації сосни на ярмарку біля обласного управління. Після 10 грудня розпочнеться реалізація новорічних дерев біля садиб Долинського та Бобринецького ліснцитв та в смт Устинівка.

image
image
Переглядiв: 587