Працівників медзакладу викрили на привласненні коштів

19.11.2020 14:47

Двох працівників одного з комунальних медичних підприємств Олександрії викрили на привласненні коштів для виплат медичним працівникам. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За інформацією, службові особи медичної установи та посадова особа управління охорони здоров’я Олександрійської міської ради з 2016 року до березня 2020 року внесли недостовірні відомості до офіційних документів. Таким способом привласнили кошти, призначені для виплат зарплати медичним працівникам закладу.

Наразі сума встановлених досудовим розслідуванням збитків становить майже 200 тисяч гривень.

Сьогодні у рамках розслідування у медичному закладі провели санкціоновані обшуки, у ході яких вилучили первинну бухгалтерську, банківську та наказну документацію, а також інші речові докази по справі.

Слідчі дії тривають, встановлюються всі обставини справи. Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області.

Прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення бюджетних коштів  шляхом зловживання службовим становищем службовими особами одного із комунальних  медичних  підприємств м. Олександрія  (ч. 3 ст. 191 КК України).

image
Переглядiв: 1696