Правоохоронці з Кіровоградщини стали призерами змагань з пауерліфтингу

20.04.2021 11:31
image

Поліцейські з Кіровоградщини стали призерами змагань з пауерліфтингу, який пройшов в Одесі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, у турнірі взяли участь понад 100 спортсменів з України та Молдови. Троє поліцейських – Ігор Германович і Руслан Козак з роти поліції особливого призначення, та Дмитро Мацібора з управління кадрового забезпечення ГУНП в області – були в числі спортсменів, які представляли  Кіровоградщину та показали гарні результати.

Так, Ігор Германович зайняв перше місце у ваговій категорії 100 кг, подолавши штангу вагою у 200 кг у жимі лежачи. Крім того, поліцейський зайняв друге місце в абсолютній першості категорії «OPEN» та виборов першість серед силовиків MPF.

Успішно виступив і поліцейський роти поліції особливого призначення ГУНП в Кіровоградській області Руслан Козак, який в становій тязі категорії до 100 кг, подолав вагу в 255 кг та зайняв друге призове місце. Також спортсмен виборов 2 місце серед силовиків MPF.

Вдало виступив і правоохоронець Дмитро Мацібора, який подолав вагу 140 кг та зайняв друге місце у відповідній категорії.

 

Переглядiв: 1557