"Правоохоронця", який виманив у пенсіонерки понад 30 тисяч гривень, затримали

29.11.2019 09:23

В обласному центрі правоохоронці затримали жителів іншої області, які виманили у пенсіонерки понад 30 тисяч. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області. 

так, до відділу поліції надійшло повідомлення від 76-річної пенсіонерки про те, що невідомі особи шляхом обману заволоділи її грошима у сумі понад 30 тисяч гривень. За словами жінки, трапилася вночі. Один із шахраїв зателефонував місцевій жительці та, представившись працівником правоохоронного органу, повідомив, що її родичка скоїла ДТП. 

За вирішення питання щодо не притягнення жінки до кримінальної відповідальності запропонував віддати гроші, на що пенсіонерка погодилася.

«Менш ніж за добу, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, за вказаними прикметами, працівники патрульної поліції та Кропивницького відділу затримали осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися раніше судимі жителі іншої області, 34 та 44 років. У громадян знайшли речові докази кримінального правопорушення – гроші потерпілої», - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.

Осіб затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) ККУ. Чоловіків перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Переглядiв: 700